ishikawaSTUDIO's FotoPage

By: ikhwan juhari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Sep-2009 10:52 Email | Share | | Bookmark
2009 intake

AC Milan nak amek player baru, sape nak apply sile2 la ye..
hahaha





Monday, 24-Aug-2009 15:56 Email | Share | | Bookmark
sekian lame nye

lame dah tak apdet. takde gamba baru la..
lagipun, tak bole tggl lame..nnt berkarat lak..
so ini aku amek tgh hari smalam dari beranda umah aku.

kumen2 la ye ape bole di perbaiki



Thursday, 9-Jul-2009 04:01 Email | Share | | Bookmark
Aku idop kembali =D

meh la ramai2 wat kenduri kesyukuran, Evelot aku da kuar ospital akhirnye. touching reunion beb..terubat rindu aku yang terpendam hampir 8 bulan tak jumpe, hampir aku terlupe rase belaian, kaseh sayang beliau kepade aku

Tuhan aje yang tau betape epi nye aku..lalala



Monday, 22-Dec-2008 17:08 Email | Share | | Bookmark
aku kini bingung

maap le aku lame da lame tak apdet blog aku ini. dan mungkin akan berterusan lagi wat sementare waktu

400D aku a.k.a Evelot kini unavailable wat sementare waktu..malang tidak berbau, beliau kini memerlukan rawatan rapi, tapi mane aku letak waranty card die pon aku da lupe, so nanges la aku nak baya kos perubatan beliau

doa2 kan la Evelot kembali sembuh seperti dulu, supaye kami dapat berbakti kepade rakan2 yang memerlukan. dalam bulan ni aje 2 orang mintak tolong aku amek gamba, tapi ape kan daye..aku tak mampu berbuat ape2..hukk

aku kini bingung..fikiran ku bercelaru, hati ku tak tenteram


Sunday, 16-Nov-2008 17:24 Email | Share | | Bookmark
akhirnya~~

setelah bahan2 aku sebelom ni basi sehingge kan mengundang tohmahan, kecaman dan permintaan work baru so aku aplot laa..gamba ni aku tangkap mase open house UniKL mase raye aritu, da lame dah..cume takde mase nak aplot





[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net